55833074_1252930958188474_8046262135430316032_n

Ризото с трюфел

03 април 2019

Днес гостуваме в един от добрите италиански ресторант във Виена Кантинета Антинори и решаваме да се включим в трюфелното приключение, което заведението предлага.  Менюто с трюфели е богато и съдържа много ястия с прочутия, открит от Мария Антоанета странен дар на природата. И ако все пак тя е любимата дъщеря на емблематичната за управлението на Австро-Унгарская императрица Мария Терезия, и ако сме в добро място за хранене, където грешките в приготвянето на ястия  са невъзможни, то задължително поръчваме точно това ястие!

56275933_327095504658951_85948531885473792_n

Рецептата за ризото е ясна! Ризото!
Но тя няма да е нищо особено без обилния черен трюфел в нея.
Снимките ще ви помогнат да го приготвите и вие. А и в търговската мрежа у нас може да се намери този ценен дар!

И вино! Бяло или червено – изберете сами! Ризотото „иска“ бяло вино, трюфела – червено, но при тази компилация и двете са подходящи!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)