Premiere Of FX's "The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story" - Red Carpet

Рики Мартин и Джоан Йозеф са официално женени

11 януари 2018

Това е новината! Оказва се, че 46-годишният Рики Мартин и 33-годишният му любим Джоан Йозеф, който видяхме на церемонията „Златен глобус“ в неделя, не са просто двойка, а са женени! Информацията за сватбата бе потвърдена от самия певец:

Сега съм съпруг. Ние ще направим велико парти до няколко месеца и със сигурност ще ви разкажа за това. Разменихме обети и подписахме всички необходими документи, включително брачния договор,

- каза певецът.

75th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Спомнете си, че отношенията между Рики Мартин и Джоан Йозеф станаха известни преди повече от две години. И през есента на 2016 г. двойката обяви годежа си. По думи на Рики, отначало той се е влюбил в творчеството на Йозеф (Джоан е художник), а след това вече и в автора.

Когато видях работата му, буквално се побърках – толкова много ме впечатли. И едва след това реших да се свържа с автора, 

- призна Мартин в старо интервю.

Art Basel Miami Beach 2017 - The Global Gift Foundation USA Benefit Hurricane Relief Efforts In Puerto Rico And Florida

Рики Мартин е отправил предложението към любимия в най-добрите традиции на романтичните мелодрами:

Паднах на коляно и извадих малка метална кутия. Бях много нервен и вместо да питам дали Джоан ще се омъжи за мен, казах нещо като „имам нещо за теб“.

- разказа певецът.

Тук е е мястото да припомним, че Рики Мартин има деветгодишни близнаци, които, между другото, лесно намериха общ език с Джоан. И наскоро певецът  заяви, че мечтае за попълване в семейството. Е, сега изглежда, че мечтите започват да стават реалност.

1

Източник: US Magazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)