20151209-dirtydances-post

Римейк на култовата лента „Мръсни танци“ с Абигейл Бреслин

10 декември 2015

Каналът ABC започва снимки на римейк на култовия филм от 80-те „Мръсни танци“ -  любимата история за любовта между бедния танцьор и момичето от богато семейство.

 Главните роли в култовия американски музикален романтичен филм от 1987 година на режисьора Емил Ардолино бяха изпълнени от Патрик Суейзи и Дженифър Грей. Филмът, замислен като нискобюджетен, тогава счупи всички рекорди на бокс-офисите, като сумирано инкасира над 200 млн. долара печалба.

????????

20151209-dirtydancing

 Продуцентите на новата лента вече обявиха името на актрисата, която ще влезе в ролята на Бейби – Абигейл Бреслин, американска актриса и певица, номинирана за награди „Сателит“, „БАФТА“ и „Оскар“, известна с филмите си „Мис Слънчице“ и Zombieland. Кой ще изиграе Джони Касъл – героя на Патрик Суейзи в оригиналната версия, е все още неизвестно.

20151209-dirtydancing-breslin-3

Действието на новата лента ще се развива през 60-те, както е в оригиналния филм. Сюжетът остава същия: младата Франсис, която всички наричат Бейби, отива на почивка със своите родители и по-голяма сестра. Тя се влюбва в танцьора, нает от хотела за забавление на гостите. Но Джони определено не е подходящия кандидат за богатото момиче от лекарското семейство… Ще успеят ли двамата млади да останат заедно? Ще им помогне ли общата им страст? Или различният произход и строгият, консервативен баща на Бейби ще успеят да ги разделят? Тепърва предстои да разберем отговорите на всички тези въпроси.

Продуцент на лентата ще бъде Алисън Шиърмур, известна от „Игрите на глада“. Елинор Бергстеин, сценаристката на оригиналната лента, също ще участва в проекта.

Датата на премиерата на новите „Мръсни танци“ все още не е обявена от продуцентите.

Снимки: Кадри от филма и Getty Images

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)