DPP_jpg0150

Ритуал „Перлата на Босфора“ във Виктория СПА

10 юли 2014

ВИКТОРИЯ СПА изненада почитателите на здравословните процедури и красотата с нов СПА център, който за броени дни се превърна в хит на Черноморската Ривиера. С новооткритият си салон в  хотел Sea Wind в Свети Влас, професионалистите на най-престижната СПА верига в България дават сериозна заявка за присъединяване съм световните горещи точки на изкуството за здраве и красота.

DPP_jpg0173

Надсловът на луксозният СПА център е  „ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА  И АЗИАТСКИ ПРОЦЕДУРИ В ОРИГИНАЛ“. Днес Ви представяме една прекрасна и освежаваща процедура, задължителен старт за лятото, която престижната СПА верига ви предлага не само в новооткрития си адрес, но и  във всички свои центрове: ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГНека да я наречем с по-популярното й име – КЕСЕ  – традиционна ориенталска процедура за почистване на цялото тяло. Всички вие навярно следите турските сериали, превзели телевизионния ефир и виждате как Хюррем Султан се подготвя за поредното си посещение в покоите на вездесъщия Султан Сюлейман. И ако това ви звучи прекалено ориенталски, то ще ви споделим, че пилингът е една от най-здравословните процедури за красота, уникален детокс на кожата  и в заключение глезотия и релакс от висша класа.

DPP_jpg0153

Ето какво разказват от Виктория СПА: След затопляне в банята, добре обучен терапевт ще премахне излишния слой мъртви клетки по вашата кожа със специално изработена мека ръкавичка от копринени конци. Кожата придобива желаната еластичност и здравословен кадифен цвят. Следва 20-минутно нежно измиване на тялото и косата с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове.

Предимствата на ориенталския пилинг:

• премахва натрупаните вредни токсични вещества в организма и подобрява кръвообращението. Дарява здраве и балансирана енергия
•  спомага за премахване на горния слой мьртви клетки и петната по повърхността на кожата. Забавя процеса на образуване на т. наречената  „портокалова кожа“
•  способства за запазването на слънчевия загар и затова е добре да се прави преди излагане на слънце

DPP_jpg0145

И ако с това не ви спечелихме…, то най-доброто предстои! Можете да изберете сами уханието на своя пилинг:

- ПОДГОТОВКА ЗА ДОБЪР ТЕН – Комплекс от процедури за почистване и хидратиране на кожата:
•  ориенталски пилинг с пенно измиване в турската баня
•  хидратиращ масаж с шоколад в турската баня
•  почистваща глинена маска за лице 70 мин;

- ПИЛИНГ СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ  - Комплекс от процедури с релаксиращото и антиоксидантно действие на зеления чай;
- ПИЛИНГ С ЕКСТРАКТИ ОТ НАР  в добавка с релаксиращ масаж с крем от нар за ускорена детоксикация;
- ВИНЕН ПИЛИНГ  с придружаващ масаж с винен екстракт за овлажняване на кожата;
- ОВЛАЖНЯВАЩ ПИЛИНГ С МЕД, с присъединен масаж с мед и мляко;
- ПИЛИНГ РОЗА – Пилинг на тяло със соли от българска роза, релаксиращ масаж с розово масло;

Ето, че вдигнахме трафика и затова спираме до тук. Само за последно… най-вълнуващото:

РИТУАЛ „ПЕРЛАТА НА БОСФОРА ” – Този ритуал започва с екзотичен пилинг на тялото с ароматно турско кафе, изпълнен в турската баня от трима терапевти, работещи в синхрон. Следва масаж на 6 ръце с лечебна  глина от Памуккале (за мазна и чувствителна кожа ) или със специален козметичен шоколад (суха и дехидратирана кожа). Удоволствието от синхронния точков масаж на ходилата, преминаващ в лимфен дренаж на целите крака, хармонизира с лечебния масаж на гърба и главата. Процедурата завършва с ритуално измиване с пяна на 6 ръце и  сервиране на освежаващо турско кафе или чай.

DPP_jpg0172

За всички онези, които си мислят, че това са процедури предимно за дами, сме длъжни веднага да оповестим статистическите резултати, съгласно които мъжете са 61% от потребителите на тази процедура.

Това е! Здравето е красота и ритуал! Позволете си го!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)