Роботът VOLT поднесе торта на МИС ЛЯТО Алина Дуарте

29 юни 2014

Красивата и лъчезарна Мис Лято 2013 Алина Дуарте в свеж летен тоалет и с ценната  корона на главата си посрещна рождения си ден. Много приятели уважиха красавицата и я обсипаха с подаръци, цветя и много настроение. Усмивката не слизаше от лицето на Алина, а партито продължи до зори.

DPP_11398

Голямата изненада бе поднасянето на тортата – поредната свежа идея на светският гуру Лорд Евгени Минчев, който бе в основата на това бляскаво парти. Лорд Евгени Минчев се погрижи да направи незабравим рождения ден на миналогодишната носителка на титлата МИС ЛЯТО. Разкошният летен дом на ПР №1 у нас предостави гостоприемство и изискан декор за събитието.  Микрофона не слизаше от употреба и се предаваше от ръка на ръка сред гостите и приятелите, които екзалтирано поздравяваха очарователната Алина.

DPP_11477

Лорд Евгени Минчев направи поредната си демонстрация за стил и усет към събитията режисира с лекота  чудесното събитие във всеки един негов детайл – от луксозната обстановка, в която лесно се разпознава намесата на „Jumbo Collectione” и дизайнерските способности на собственика на луксозния имот,  през изисканите напитки и представителния кетъринг.

DPP_11457

 

Със сигурност терасата, предоставяща прекрасна гледка към Витоша се оказа второто любимо място на гостите след белия роял  и те с удоволствие се наслаждаваха на свежия въздухи панорамната гледка.

DPP_11501

Около полунощ изведнъж осветлението угасна за изненада на гостите и…влезе робот, който атрактивно поднесе тортата на Алина. Изненадата бе за всички и със сигурност ще бъде запомнена. Както и цялото парти!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)