moto1

Родолюбци от цялата страна тръгват с мотори и знамена към Батак

11 май 2018

Родолюбци от цялата страна яхват моторите си, за да се присъединят към авто-мото похода до Батак, който събира българи от цялата страна на 13 май. На тази дата ще бъдат почетени жертвите от клането в града – 142 години след трагичните събития. Сред организаторите са Български Мотористи „Кан Аспарух“, които подготвят зрелищна програма с тръгване от София в 8:00 ч. пред паметника на Васил Левски, съобщава ВИП Комюникейшън.

moto2

До 9:00 ч е организирана програма, а в 9.10 часа ще бъде направена традиционната обиколка на София с полицейска отцепка. Първата спирка на авто-мото похода е след караулката на Цариградско шосе – около 9.30 ч. с цел да се събере цялата колона и да се синхронизира по магистралата със скорост около 100 км/ч. Сдружение за опазване на културно-историческото ни наследство ВЕЛИКА БОЛГАРИА и изследователският ЕКИП 2 Руните ГОВОРЯТ подкрепят подкрепят инициативата.

„Ще имаме отбивка на разклона за Велинград на 68-ия километър, за да можем да съберем колоната и изостаналите да ни догонят“.  Втората спирка е на караулката след Септември около 10.30 часа, Там се събираме с още мотори от цялата страна, правим 10 минути почивка и продължаваме. След Варвара по завоите ще бъдем в колона по един! На бензиностанцията преди Батак пак спираме, за да се съберем и да влезем в града заедно. Там ще се включим в шествието, което организират в града. Призовавам всички за ДИСЦИПЛИНА и СТЕГНАТА КОЛОНА! Така водачът ще може да хване правилното темпо, тъй като е невъзможно да следи цялата колона“, дава своите наставления водачът на мото-организацията Георги Коларов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)