Рожден ден на Quintessentially Lifestyle

26 юни 2014

Българският клон на Quintessentially Lifestyle – най- големият луксозен консиерж клуб в света, отпразнува своя първи рожден ден с елегантно градинско парти в Английското посолство. Гостите бяха посрещнати лично от Димана Василева, генерален мениджър на Quintessentially Lifestyle за България с чаша коктейл на единствения премиум джин, който все още се прави в Лондон – Beefeater.

IMG_9865

За доброто настроение и комфорт се погрижиха професионалните бармани на Beefeater, прекрасните момичета от Sobranie, и специалистите от бутикова изба Вила Юстина. И като на всеки рожден ден- имаше много подаръци. Този път, обаче рождениците от Quintessentially Lifestyle ги раздаваха. Козметика от Elemis, вина…. и едноседмичен круиз бяха част от изненадите на провелата се томбола.

IMG_0004

„Империя на изпълнените желания“ – това е оценката на Financial Times за Quintessentially Lifestyle, който и на своя празник в София доказа, че наистина е достоен за нея. Тук е мястото да кажем, че Quintessentially Lifestyle е основан на принципа, че абсолютно всичко е възможно.

IMG_9814

Именно това бяха и думите на Димана Василева:  „Клиентите ни казват, че услугата, която предоставяме не е ценна, а по-скоро безценна, защото им даваме свобода навсякъде по света. Ние се опитваме да разберем уникалния вкус и предпочитания на нашите членове и работим усилено, за да изградим с всеки един от тях силна лична връзка, на която винаги могат да разчитат, с обещанието да надскочим всичко, което се очаква от нас.“

IMG_9839

Lifestyle мениджърите на Quintessentially са на разположение 24/7/365, както бяха и на самото парти. Ако искате да се забавлявате в най-добрите нощни клубове в света или имате желание да посетите изискани ресторанти, независимо дали в Маракеш, Милано, Сен Тропе или Ню Йорк – Quintessentially Lifestyle ще ви предложи този достъп. Развлечения, билети, достъп до събития, пътешествия, личен шопинг асистент, нощен живот, това и още повече очаквайте от Quintessentially Lifestyle.

За да прочете за още от най-новите светски събития посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)