Розови подаръци за НЕЯ за Свети Валентин

12 февруари 2020

Няма време! Денят на Любовта е след два дни и сега е почти последния момент за подаръци! Мъже, прочетете това, защото ще се опитаме да ви дадем няколко интересни и определено модерни идеи за дамата на вашето сърце! Обърнете внимание – тържество на бебешкото розово! Тотално тържество!

gallery-1486662286-radensuitcase

Розов куфар. Да подариш куфар е и оригинално, и полезно. Защото той не е просто подарък, а намек за пътуване, приключения и хубави дни в близка или далечна дестинация. Вие може да го придружите със самолетен билет и резервация за повече тежест… Но дори да подарите само него, половинката ви ще е щастлива. А този бебешко розов цвят в момента е много модерен.

1486661546-champagne

Шампанско розе! Това със сигурност ще вкара искри в очите на вашата дама. И не само. Нали се предполага да споделите бутилката!? Розовите шампанизирани вина са хубав подарък, предполагащ  стил в избора и разбиране за тенденции. Която и марка за изберете – нека да бъде в кутия, да е розово и… Наздраве!

chloe-perfume

Парфюм Chloe. Този аромат не само е един от последните хитове в парфюмерийната индустрия, а и един елегантен намек с аромат на мед и роза. И розова панделка… Ще й хареса! Бъдете сигурни!

pink-headphones (1)

Слушалки. Но задължително розови! Иначе…. Не е същото! А плейлистата с незабравимата музика, която любимата ви да слуша, можете да подарите като допълнение. Жените са много романтични и самия факт, че сте вложили толкова усилия даже да подредите и плейлист… Този подарък направо ще взриви чувствата!

pink-watch

Розов часовник с розово злато. Отново е важен цвета. Защото тя може и да има много часовници, но тържеството на розовото в този сезон ще я направи щастлива. Много брандове предлагат комбинацията бебешко розова каишка с розово злато. Красива идея! И когато й го подарявате, може да й припомните да не закъснява, както обикновено прави… Не, недейте! Не е добра идея! Поне Свети Валентин да мине без скандали…

camera

Розов моментален апарат. Е да, може и да не са нито най-качествените снимки, нито могат да се постнат в социалните мрежи, но пък излизат за секунди. Тези снимки са носталгия по старите технологии, макар този моментален апарат да е съвсем модерен. Но… Той е и розов, на всичкото отгоре и това вече е основателна причина ТЯ да е щастлива!

Господа, бяхме ли полезни? Хуквайте за розови подаръци!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)