Роки и Рамбо в новия филм на Стефан Командарев – „В Кръг“ (Трейлър)

21 юни 2019

„В кръг“ – това е заглавието на новия български филм на Стефан Командарев, който е втори от планираната трилогия след изключително успешния му „Посоки“. След историите на няколко таксиметрови шофьори в предходното заглавие, сега водещи персонажи са три двойки патрулиращи в нощна София полицаи, а действието се развива през ноември 2019 година.

Новият филм на Стефан Командарев - "В кръг"

Точно затова и планираната премиера на лентата е на 8 ноември. Ролите изпълняват Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Павел Поппандов, Стоян Дойчев, Ники Урумов, Ованес Торосян и други, добре познати на киноманите имена.

„Искаме да покажем какво се случва в България сега и то през очите на обикновените хора. Както и в живта, и тук ги има и светлите, и тъмните страни на нещата“, коментира пред Нова ТВ режисьорът.

Новият филм на Стефан Командарев - "В кръг"

Любопитен акцент в сюжета е сблъсъкът на пазителите на реда с нарушители с култовите прякори Роки, Рамбо и Силвестър. Сценаристи на новия филм са Симеон Венциславов и самият Стефан Командарев, а партньор е Синдикалната федерация на МВР, която работи с екипа за реалистично пресъздаване на сюжета. Вижте трейлър на продукцията.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)