Джейн Сиймур и Джо Ландо- доктор Куин и Съли

Романтиката отново обзе „Доктор Куин“ и „Съли“

19 ноември 2019

Въпросът дали „Доктор Куин и любимият й Съли“ не са заедно и в живота става все по-актуален. След като през лятото, Джейн Сиймур публикува кадри с колегата си Джо Ландо, на които двамата определено не скучаеха в компанията си, сега тя пусна нова порция снимки, загатващи прекрасните отношения помежду им.

Джейн Сиймур и Джо Ландо- доктор Куин и Съли

На тях те позират на брега на Тихия Океан в Калифорния, като изглеждат наистина впечатляващо, въпреки напредналата си възраст. Актрисата е вече на 68 години, докато Джо е с 11 по-млад, но пък определено си отиват като двойка. Прави впечатление, че той отдавна се е лишил от легендарните си къдрици, с които бе запомнен героят му в „Доктор Куин“, но все още притежава същата перфектна физика.

„Съли и Д-р Майк се наслаждават на красив залез на плажа! Честита неделя на отворените сърца на всички, отбележете някого, с когото обичате да прекарвате време, и му покажете колко много значи той за вас“, написа Джейн като текст под снимките.

Джейн Сиймур и Джо Ландо- доктор Куин и Съли

А съвсем наскоро пък загатна, че е възможно кастът на сериала да се събере. „Бет (Съливан, създателката му) дойде при нас с една от най-невероятните концепции и 26 години по-късно всички са на линия. Опитваме се да вземем правата и да го направим. Спокойно може да бъде част от Netflix, нали?“, загатна Сиймур. Скоро ще разберем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)