Белослава

Романтичен ритъм с Белослава във вечерта на 14 февруари

14 февруари 2019

Във вечерта на най-романтичния ден от годината – 14 февруари, Sofia Live Club, ще е домакин на един специален концерт на певицата с нежен глас – БЕЛОСЛАВА. Изненадата за всички присъстващи ще са три нови парчета от предстоящия нов албум на певицата!

14 февруари е датата, на която всички гости в столичния Sofia Live Club, ще пулсират в ритъма на Любовта. Белослава ще бъде нейн посланик, а музикантите, с които ще забърка поредната музикална колаборация ще са верните й другари на сцената: Антони Рикев, Радослав Славчев, Николай Данев и Елена Кокорска, а Денис Попстоев ще бъде специален гост.

Белослава - концерт 14 февруари

Новите мелодии, които ще бъдат изсвирени за първи път на живо, обещават преживяване, за което си заслужава да сме заедно в Деня на влюбените. Музика, плът и емоции ще се преплетат в едно – любов, защото тя е навсякъде, трябва само да се огледаме…

Белослава е олицетворение на любовта, а музиката й ни възвисява. Нека заразим всички гости на концерта с любов, нежност и доброта! Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)