5e_lyjpg6

Росен Плевнелиев завел Деси Банова на среща на класа

08 януари 2018

Деси Банова и Росен Плевнелиев са прекарали празниците в Банско, където президентът учил новата си половинка да кара ски.

„Мога да се похваля с много сериозен напредък на ските. Имах много добър ски учител. Преди 13 години на Алеко изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало, сега той се погрижи да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно“, похвали се Банова в ефира на Nova, информира dir.bg.

5e_glkb0v

Росен Плевнелиев и Деси Банова – хванати за ръце при Гала

Още при гостуването си в „На кафе“ Росен и Деси заявиха, че той ще я учи да кара ски, а по-късно в интервю пред „24 часа“ президентът сподели, че подаръкът на синоптичката за Коледа ще бъде ски екип.

„За първи път усетих адреналина от бързата скорост“, сподели Банова.

Деси разказа, че са посрещнали Нова година в Банско в много приятна компания и началото на 2018 г. е било много позитивно.

„Присъствах на едно много специално за мен събитие – организирана среща на целия клас на съучениците на Росен от 7-и до 11-и клас. Наистина страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен. Много топло ме посрещнаха. Запознах се с интересни хора. Дай Боже и цялата година да е така позитивна и усмихната“, разказа развълнувана Банова.

снимки:  NOVA Broadcasting Group

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)