rot1

Ротари Клуб с най-масовото изкачване на връх Мусала

04 септември 2018

Най-масовото изкачване на връх Мусала отбелязаха 14 Ротари клуба от цялата страна, а в инициативата се включиха 65 ротарианци. За поредна година РК Самоков организира изкачването на върха Мусала, а тази година участие взе и Дистрикт гуверньора Веселин Димитров.

На церемония след похода до върха президентът на Ротари Клуб Самоков Людмила Бързанова връчи призове за най-добрите в изкачването на Мусала, както и специална награда за агенция за публични комуникации VIP Communication за благотворителната кампания “Искам да остана в България”, проведена съвмество с самоковските ротарианци.

rot2

Специални гости на събитието бяха управляващите съдружници на VIP COMMUNICATION Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които неотдавна направиха дарение за Училищния парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София, а учениците заснеха филм с името на кампанията „Искам да остана в България“.

„Кампанията продължава и в следващите мащабни събития през годината – Наградите за луксозно строителство и архитектура на 10 октомври в София и Балканските награди за туристическа индустрия – на 5 декември в София. Най-голямото богатство на България са хората и ние трябва да правим всичко възможно да ги мотивираме да останат в родната си страна“, каза пред гостите Патриция Кирилова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)