orig

Румен Радев и съпругата му кумуват на влюбени от екипа си

07 октомври 2018

Тежка сватба с кумове първата двойка Десислава и Румен Радеви зарадва „Дондуков“ 2. Във вярност един на друг се врекоха двама от служителите в президентството – Димитър Здравков и Ния Мантовска, съобщи „24 часа“.

Младоженецът е член на комисията по българско гражданство към държавния глава и дългогодишен сътрудник на вицепрезидента Илияна Йотова. Булката пък е сътрудник на Десислава Радева и е работила в БНТ. Любовта им пламнала на „Дондуков“ 2.

Ния и Димитър си казаха „да“ първо в ритуалната зала „Витоша“, а след това се врекоха във вярност и пред Бога в Руската църква. Тържеството продължи в изискан ресторант в центъра на столицата.

Сред видните гости на сватбата освен семейство Радеви бяха и вицепрезидентът Илияна Йотова със съпруга си проф. д-р Андрей Йотов, както и много червени депутати. Партийното присъствие е обяснимо – Здравков е бил в Младежкото обединение на БСП, член е на Националния съвет и е бил и кандидат за депутат от Ловеч. Завършил е макроикономика в УНСС и преди това е работил в Министерството на образованието.

снимка: БТА

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)