Руският цирк върху лед ни омагьоса със своята „Зимна приказка“

09 декември 2016

Преди ден Руският цирк върху лед гостува за първи път в България с шоуто „Зимна приказка”. В столичната зала „Арена Армеец” зрителите се насладиха на едно своеобразно и вълшебно пътуване в света на приказките с незабравима циркова артистичност и най-високо техническо съвършенство на кънки.

Зимна приказка - цирк на лед

Шоуто завладя въображението с ефектна хореография, повече от 300 красиви костюма, вълнуваща музика и сложни акробатики. С красота и елегантност, с невероятна лекота и висока прецизност публиката се пренасе в приказния свят заедно с героите от най-чудесните истории на всички времена: Спящата красавица, Лешникотрошачката, Пепеляшка, Алиса в страната на чудесата и Снежната кралица. В това невероятно изживяване се включиха редица жонгльори, акробати, скачачи, танцьори, музиканти, дали всичко от себе си в името на красотата.

Зимна приказка - цирк на лед

А каква е такйната на успеха? Истината е, че забележителният световен успех на Руския цирк върху лед се дължи най-вече на сложния синтез между фигурното пързаляне и цирковото изкуство.

Зимна приказка - цирк на лед

Всичките приказки се преплитат в един общ сюжет – голяма синя феерична птица кани различните герои от историите на своя рожден ден. Персонажите обаче не носят подаръци за празника, а вместо това изнасят шоу и танцуват.

Зимна приказка - цирк на лед

В магическия спектакъл участваха 25 артисти.  На артистите предстои да изнесат спектакъл в още 70 града като част от голямото си европейско турне тази година. Повече за Руския цирк върху лед и невероятната им Зимна приказка научете от изключително харизматичната и усмихната Рима Вахсман –  продуцент и мениджър и от талантливия Михаил – солист на трупата.

Зимна приказка - цирк на лед

Виж още снимки от шоуто!

Репортер: Пепа Попова
Оператор: Венелин Бакалов
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)