??????????????????????????

„Руският цирк върху лед“ представя „Зимна приказка“ в Арена Армеец

01 октомври 2016

„Руският цирк върху лед“ представя в България новия си спектакъл за деца и възрастни „Зимна приказка“. Грандиозното събитие ще озари нощта на 7 декември в „Арена Армеец с блясък, спираща дъха циркова артистичност и най-високо техническо съвършенство на кънки.

Публиката ще се пренесе във вълшебен свят с героите от най-любимите на малки и големи истории на всички времена: „Спящата красавица“,  „Лешникотрошачката“, „Пепеляшка“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Снежната кралица“.

ZP1

Всяка сцена на „Зимна приказка“ е вълнуващ миниатюрен спектакъл. И зрителите са потопени в един различен вълшебен свят на доброта и красота, в който всяка мечта се сбъдва. Оригиналната постановка преплита авторска хореография и музика, виртуозно фигурно пързаляне и акробатика, съчетани с циркова зрелищност. На пързалката ще видим екип от млади и красиви артисти, жонгльори, клоуни и еквилибристи, облечени в над 300 великолепни костюми.

ZP3

„Руският цирк върху лед“ съществува от 50 години и е посрещан от световната публика на десетки ледени арени с гръмотевични аплодисменти. Едва сега обаче, ще можем за първи път да му се насладим в София, в най-голямата зала за спорт и забавления у нас.

Билетите за събитието са вече в продажба на цени от 30 до100 лева от Eventim.bg. „Зимна приказка““идва в България по покана на BG Sound Stage.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)