Руски полицай – двойник на Леонардо ди Каприо шашна света (Видео)

20 януари 2016

Роман Бурцев е на 33 години, работи като полицай в спешния център на телефон 112 в град Подолск, недалеч от Москва.Без да подозира, наскоро Роман спечели световна слава, след като снимката му в парадна униформа превзе с щурм интернет. Причината? Невероятната прилика на руския полицай с холивудския актьор Леонардо ди Каприо.

Междувременно у нас във фейсбук беше организиран празник по случай крайно дългоочаквания и дългогодишно отлаган „Оскар“ за Леонардо ди Каприо. До момента над 1500 души са потвърдили присъствието си, а над 2400 са заинтересовани. Точно място не е посочено, има само дата – 28 февруари, когато е вечерта за връчването на наградите. Предполага се, че ако заветното нещо се случи, купонът ще е повсеместен и див – сякаш излязъл от блокбъстъра „Вълкът от Уолстрийт“.

roman

В интернет от години се срещат майтапи с това, че актьорът, любимец на милиони по целия свят, все още не е спечелил най-престижната филмова награда в САЩ, а и най-престижната в света. Особено разочарование предизвикаха загубите му с последните му няколко филма, сред които „Вълкът от Уолстрийт“ и „Джанго без окови“.

Сега българските му фенове и милиони по цял свят се надяват, че ролята му в „Завръщането“ най-сетне ще му донесе лелеяния приз, след като Ди Каприо получи „Златен глобус“ за играта си там/ТРУД.

https://www.youtube.com/watch?v=0y6LUQDeLhQ

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)