11062253_10153374422111446

Рут Колева бита на наказателен паркинг от държавен служител

02 септември 2016

Певицата Рут Колева съобщи във „Фейсбук“, че е била пребита на наказателен паркинг в столичния квартал „Подуяне“, докато чакала да си плати глобата за да си вземе автомобила, информира mediapool.bg.

Тя твърди, че насилието върху нея е извършено от служителката на Министерство на външните работи Деница Михайлова, която е съпруга на арабина Адил Саид Ахмед ал Шанфари.

Деница Михайлова е първата и единствена за момента жена от ромски произход, която работи във външно министерство. Тя игра ролята на Мая в сериала „Стъклен дом“. Към момента няма официална позиция от страна на Министерството на външните работи и от обвинената за побоя.

Според Рут Колева причина за агресията била забележка от нейна страна, относно острия език на съпруга й. Певицата казва, че семейството се карало с полицаите и отказвало да плати глобата за колата си.

Деница Михайлова и мъжът й започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и т.н., каза Колева пред Нова телевизия.

„След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като „Наркоманка“, „Ти ще видиш“, „Облечена си от втората употреба“ (??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил струвал 30 бона) и прочее“, пише Колева във „Фейсбук“.

По-късно в друг пост певицата допълва, че „полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че „била важна във външното министерство“.

Накрая Рут Колева публикува и доста снимки с нараняванията, които е получила от Деница Михайлова с коментара: „За държавен служител – добре бие“.

Рут Колева публикува и съдебномедицинско удостоверение във "Фейсбук"

Рут Колева публикува и съдебномедицинско удостоверение във „Фейсбук“

„Ние бяхме жертви на расизъм от нейна страна”, каза в студиото на „Тази сутрин“ Михайлова. Тя разказа, че заедно със съпруга си отишли към 19 часа на паркинга и попитали защо автомобилът им е бил преместен там. Междувременно, Колева „видимо в неадекватно състояние” се намесила в разговора и започнала „да ръси на английски страхотни ругатни”. Обидила и Михайлова – казала й, че спи с мъже за пари.

Певицата започнала да снима двойката с телефона си. Двете жени се сдърпали за устройството, като Деница Михайлова заяви, че са пострадали ръката и рамото й, като се виждат щети по носените от нея гривна и часовник. Лицето на оманеца също било издрано.

снимка: yoterkata.blogspot.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)