Руши Видинлиев си партнира със звезда, играла с Пачино и Деп, в „18% сиво“

07 януари 2020

След броени седмици, по родните салони излиза най-новият български филм – „18% сиво“. Както може би, вече сте се досетили от самото заглавие, продукцията е екранизация по едноименната книга на Захари Карабашлиев, а с тежката задача да я реализира за голям екран се заема режисьорът Виктор Чучков-син.

В каста пък откриваме завръщането на „доброто момче“ на музикалната ни сцена Руши Видинлиев към киното, партнира му английската актриса, родена в България Доля Гавански. Двамата се превъплъщават в образите на влюбена българска двойка (Зак и Стела), които се опитват да открият щастието си извън родината като емигранти.

18% сиво - Руши Видинлиев и Рон Кук

„За да спечеля ролята, трябваше да мина през необикновено дълъг кастинг период, в който до последно не знаех дали Виктор ме е избрал. Проектът съчета двете ми най-любими неща – кино и пътуване, за което съм изключително благодарен. И силно се надявам разказът да докосне хората“, споделя Руши.

В актьорския състав влизат и няколко известни европейски актьори, сред които и ветеранът на британската театрална сцена, Рон Кук, който има и 94 роли в киното сред които участва в заглавия като сериалът „Чернобил“ на Йохан Ренк, „Венецианският търговец“ където си партнира с Ал Пачино и Джеръми Айрънс, „Шоколад“ с участието на Джони Деп и Жулиет Бинош, „Тайни и лъжи“ и „Topsy Turvey“ на Майк Лей и много други.

18% сиво с Руши Видинлиев и Доля Гавански

Сюжетната линия проследява влюбените Захари и Стела, които се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно, и когато жена му го напуска, Зак се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов, и в крайна сметка го довежда до неудобни открития за самия него. Официалната премиера на лентата е на 24 януари.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)