Сагата Star Wars продължи с изумяващ саундтрак към The Rise of Skywalker

04 януари 2020

LucasFilm и режисьорът Джей Джей Ейбрамс отново обединяват сили да отведат зрителите на епично пътешествие до далечна, далечна галактика със Star Wars: The Rise of Skywalker – съперничеството на заключителната сага за Skywalker, където се раждат нови легенди и се случва последната битка за свобода.

Филмът е с участието на Кари Фишър, Марк Хамил, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Оскар Айзък, Домнал Глийсън, Кери Ръсел, Лупита Нионго и много др. Заедно с премиерата на лентата, излезе и саундтракът с оригинална музика на легендарния композитор и петкратен носител на Оскар Джон Уилямс.

star wars - the rise of skywalker - междузвездни войни

За музиката към филма режисьорът Джей Джей Ейбрамс споделя: “Джон за пореден път ни представя изключително зашеметяващ саундтрак с чисто нови, великолепни, плашещи, мистериозни, епични и интимни теми, като същевременно преразглежда и някои от най-големите си, класически мелодии. Благодарността ми към Джон е неописуема – не само за въздействието на музиката му във всяка една сцена, но и за въздействието й върху живота ни.”

„Преди 40 години Джордж Лукас представи на света гениалната си идея, своята изобретателност и творческия си гений“, разказва самият Джон Уилямс. „Той ми даде и възможност, която никой друг оперен или филмов композитор не бе получавал до тогава… Шансът да работя непрекъснато, в продължение на четири десетилетия, върху един проект и с всеки филм да добавям още към колекцията с музикални теми, които се надявам да продължат да живеят като органично цяло“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)