28575781_2137071543245997_8967301066536752932_n

Сайт включи Ангелкова сред звездите на Оскарите

07 март 2018

Ирландски сайт включи снимка на министър Николина Ангелкова с актрисата Джизела Маренго в материал за тоалетите на звездите на церемонията по раздаването на Оскарите, съобщи „24 часа“. Изданието beaut.ie класира десетте най-добре облечени звезди и дава подбрани снимки на други със стилни тоалети, от които читателите да подберат своите фаворити.

Bижте още: Министър Ангелкова на Оскарите в дантела

Самата Ангелкова пусна свои снимки от церемонията, сред които и тази с Маренго, в профила си във фейсбук и написа: „За мен е голяма чест да съм тук на юбилейната 90-та церемония по връчване на Оскарите. Това бе най-забележителното събитие за целия филмов свят. Ще продължим да промотираме България чрез силата и влиянието на киноиндустрията, киното има милиони фенове и много ни помага. Вярвам, че това ще доведе до успех. Изключително много благодаря на всички мои приятели-актьори, които лично ме поканиха. Веднага след церемонията поздравих трима от носителите на Оскар Frank Stiefel, Gary A. Rizzo и Mark Weingarten“.

За събитието Ангелкова е подбрала дълга рокля от дантела, в лилавата гама. Тоалетът й е допълнен от черна малка чантичка и връхна дреха в същия цвят.

снимка: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)