BEET-YOGURT-SALAD_NEW

Салата от червено цвекло със сметана

08 февруари 2018

Необходими продукти:
червено цвекло – 400 г
сметана – 1 голяма кофичка заквасена
чесън – 4 скилидки
захар - на вкус
сол – на вкус
оцет – 1 с.л.
зехтин – 3 с.л.
орехи – 150 г натрошени

Bижте още: Супа от червено цвекло и червен лук

Начин на приготвяне:
Настържете на кубчета предварително свареното червено цвекло. В купа го объркайте с пасирания чесън, сол, захар и черен пипер на вкус, полейте с оцета и зехтина и отново разбъркайте добре. Приберете за 30 минути в хладилника. След това разбийте сметаната. Сипете я към салатата и разбъркайте добре. Оставете отново в хладилника за 30 минути. Преди поднасяне наръсете с орехите.

снимка: dianekochilas.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)