Pasta-Salmon-Apple-Salad-58a4ac6c3df78c4758ccd53b

Салата със сьомга, паста и ябълка по неаполитански

25 февруари 2019

Необходими продукти:
сьомга – 300 г (от консерва)
паста по избор – 150 г
чесън – 1 глава
ябълки – 1 бр.
майонеза – 100 г
горчица
сол
черен пипер
лимонов сок

Вижте още: Хлебно руло с плънка от песто, пармезан и чесън по неаполитански

Начин на приготвяне:
Пастата се сварява в малко вода и се отцежда. Ябълката се реже на кубчета, а чесънът се пасира. Смесват се с пастата и към тях се добавя сьомгата. Майонезата се разбърква със сол, черен пипер, горчица и лимонов сок на вкус и с тази смес се разбърква салатата.

Снимка: Thespruceeats.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)