IMG_7904-1024x768

Салата Цезар с печен лук

02 юни 2019

Салата Цезар определено е една от най-известните в последно време и повечето заведения я предлагат. Тя позволява много импровизации и различните ресторанти с удоволствие ги правят. Днешното ни предложение е да добавите съм нея … печен лук!

Още по темата: Ave, Caezar!

 

Необходими продукти:
зелена салата Романа
крутони
пилешко филе
сос Цезар
лук

Приготовлението е ясно – накъсайте на големи парчета салатата и я овкусете добре със соса. Може да ползвате готов сос – вече има множество и добри вариации по темата. Пилешкото филе се запича на плоча, както и лука, нарязан наполовина. Пилешкото филе овкусете предварително с подправки – сол, чер пипер, вегета. Крутоните са задължителни а презентацията – въпрос на творчество в кухнята.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)