Салон за абитуриенти – Епизод 1

27 март 2015

Може и да ви се струва, че до май месец има много време, но за тазгодишните абитуриенти то ще изтече по-бързо, отколкото могат да избягат от час. А това е доста бързо. Подготовката за баловете кипи с пълна сила и пара, а изборът на рокля се оказва само част от решенията, които трябва да се вземат в цялата суматоха.

bridal F1

Ето защо In Life реши да помогне на онези, които все още се колебаят кои модни предложения са подходящи за тях, с какви бижута да съчетаят тоалета си, дали пък да не заложат на по-семпъл грим или пусната или прибрана да бъде косата им. Решения, които се взимат значително по-лесно, ако си предварително подготвен с новите тенденции при абитуриентските облекла, знаеш как да комбинираш аксесоарите и получиш съвет за това, какви са точният грим и прическа за твоето лице и твоята рокля в този така важен ден (и нощ).

BRIDAL F 1

За да разберем какви са тенденциите при стайлинга за абитуриенти, събрахме едни от най-добрите професионалисти в съответните области. Вижте как съчетахме тоалетите от магазин “Bridal Fashion” с бижута „SSG“. За грима и прическите пък се погрижиха „Pro Face“ и „Hair Shop“. Вижте техните съвети!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)