Салон за абитуриенти 2016 – II част

11 май 2016

След броени дни софийските улици ще се огласят от клаксоните на коли и радостните възгласи на младежи, отброяващи от 1 до 12. Абитуриентският бал- е нощта, в която младежите се вливат в групата на възрастните. Обличат с нетърпение костюми и официални рокли и се опитват да се чувстват големи.

Само този, който не е бил абитуриент не знае колко голямо е вълнението покрай подготовката и очакването на голямата вечер.

Изборът на рокля се оказва само част от решенията, които трябва да се вземат в цялата суматоха. Ето защо In Life реши да помогне на онези, които все още се колебаят кои модни предложения са подходящи за тях, с какви бижута да съчетаят тоалета си, дали пък да не заложат на по-семпъл грим или пусната или прибрана да бъде косата им. Решения, които се взимат значително по-лесно, ако си предварително подготвен с новите тенденции при абитуриентските облекла, знаеш как да комбинираш аксесоарите и получиш съвет за това, какви са точният грим и прическа за твоето лице и твоята рокля в този така важен ден (и нощ).

С помощта на един истински приятел на екипа - г-жа Анелия Петкова, собственик на Bridal Fashion, и топ-гримьора на България, 3 пъти носител на Златна игла, г-н Кирил Чалъков, решихме да помогнем на младите момичета в подготовката им за бала.

Вижте техните ценни съвети!

TON_6746

TON_6769

TON_6804

TON_6807

TON_6814

TON_6825

А в края на този епизод от салона за абитуриенти, който подготвихме с любов за вас, помнете, че дори нещо да се обърка, абитуриентският бал е само една вечер, която обаче никога няма да побере в себе си всичките незабравими моменти от училище, за които ще си спомняте през годините. Така че - умната!

Уроците от училище вече са научени, предстоят уроците на живота.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)