Салт Бей Нусрет – от транжор на месо до звезда! (видео)

04 февруари 2018

Турският готвач Нусрет Гьокче стана истинска сензация в света на кулинарията! Салт Бей, както още го наричат и неповторимото телешко, което той приготвя, го превърнаха в любимец на Леонардо ди Каприо, Бруно Марс и още редица световни забележителности, сред които и нашата тенис звезда Григор Димитров.
nusret
Младият мъж стартира със заведение в Истанбул, но днес ресторантите  Нусрет вече са верига. Освен в родна Турция – Бодрум и Мармарис, Гьокче има едноименни ресторанти и в Дубай – в хотел Four Seasons  и в Маями. Той стартира кариерата си в кулинарията като транжор на месо и видно от клиповете го прави твърде искусно. Неговите видеа и постове в социалните мрежи се радват на многомилионен интерес и фенове.
Прозвището пък Салт Бей идва от артистичния начин, по който той посолява ястията си на финала. Тъмни очила, прилепнала бяла тениска с леко деколте, която се съчетава добре със сакото. Гьокче полага особени грижи за външния си вид. Той вече е звезда!
Нусрет Гьокче посолява по атрактивния си начин телешкия стек на Леонардо ди Каприо

Нусрет Гьокче посолява по атрактивния си начин телешкия стек на Леонардо ди Каприо

Турският шеф  има многобройни почитатели в социалната мрежа благодарение на забавния и лежерен начин, по който обработва месото. Младият мъж не се колебае да показва техниките за рязане на месото, които използва в работата си.  Той дължи популярността си не само на начина, по който реже месото, но и на маниера си на посоляване на ястията. Техниката му спечели прякора „Бея на солта“.

Хубаво месо, сол и отличителни маниери явно са съвършената рецепта, за да се превърне човек в звезда не порсто в социалните мрежи, а и на световната гастрономическа карта. Очевидно Нусрет Гьокче разбира не само от атракции и ПР, но и от мениджмънт, защото във всичките му ресторанти качеството и обслужването е на еднакво високо и безпогрешно ниво.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)