TON_3301

Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч ни качиха в машината на времето

30 април 2017

Снощи, по време на концерта на трите диско-диви Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч, колегата ми – Марио Трифонов написа във Фейсбук следното:

Спомням си времето, в което винаги имах молив в джоба си, за да мога да превъртам касетите за своя уолкмен. Времето, в което не се страхувах, че мога да „загубя сърцето си тази нощ“, времето, в което всичко се случваше, „защото бях млад“, времето, в което ние, „странниците в нощта“ се търсехме, защото не искахме да живеем в „хотела на разбитите сърца“. Времето на Си Си Кеч…

 

TON_3328

Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч изправиха на крака своята публика

Смятам, че този статус описва 90% от чувствата на 10-те хиляди души, които се бяха качили в тази невероятна машина на времето в Арена Армеец по време на концерта Hits Only.

Саманта Фокс

Саманта Фокс

Снощи отново за кратко се върнах в детството и си спомних за всички мои любими приятелки – онези с най-големите усмивки и с най-сияещите очи, онези, с които изричахме клетви за вечно приятелство, с които тичахме и се смеехме, имахме белези на всяко коляно и задължително поне по един лексикон… Спомних си как преди 30-35 години тичахме да си купим новата винилова плоча на диско-кралиците, после се събирахме в дома на някоя, за да се опитаме да направим най-великата танцова хореография и да пеем на английски (или поне да се опитваме, защото бяха времена, когато политически “на мода” беше руския).

Сандра

Сандра

Да, това бе времето на Си Си Кеч… На очакването, на надеждата, на щастието, на безгрижието.

Може би именно заради това вчера бях щастлива, безкрайно щастлива и отново със сияещи очи.

След това лирично отклонение ето всъщност какво фактически се случи вчера в Зала Армеец, която едва побра феновете на трите певици, превърнали се в емблема за своето време. Иконите на евродиското пяха от сърце. Трите излязоха на сцената една след друга и пяха по 1 час. И направиха страхотен концерт.

Си Си Кеч не успя да скрие вълнението си

Си Си Кеч не успя да скрие вълнението си

Последна на сцената излезе Си Си Кеч, която се разплака от топлото посрещане на публиката.

„София, докоснахте сърцето ми толкова силно! Развълнувахте ме до степен, в която не мога да говоря!“, каза Си Си Кеч след виковете и аплодисментите на феновете в „Арена Армеец“.

А аз накрая мога само да благодаря, че вчера успях да се кача на тази машина на времето.

текст: Пепа Попова-Кънева
Снимки: Антон Хариев

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)