„Самодива“ от бъдещето подлуди Боби Ваклинов и VenZy (Видео)

08 юли 2019

Футуристична работилница, двама млади учени и едно красиво „изобретение“- новата песен на Боби Ваклинов и VenZy ни пренася в свят изкушаващ, но силно мрачен, в своята реалност.

Разказвани от нашите баби и дядовци, историите за тези красиви, но опасно коварни жени, не спират да изплуват от миналото. Песента „Самодива“, която отговаря на всички критерии за съвременно и модерно звучащо парче, поставя по причудлив начин темата за търсенето на идеалнатата половинка – ако не можеш да я откриеш, по-добре я изобрети!

Самодива - Ивомила Петкова - Боби Ваклинов и VenZy14

Във видеото двамата изпълнители надникват в бъдещето, а действието се развива в загадъчна работилница. Сглобяването на андроид от женски пол, който освен че изглежда съблазнително, може да изпитва чувства и дори да се влюбва, е възможно. Атмосферата е мрачна: “кибер“ – пъстра смесица от ретро елементи и нови технологии – подходящ терен за създаване самодивата на бъдещето!

Музиката и аранжиментът са дело на Mitko Beats, а текстът е на самите изпълнители. Режисьор на ефектното видео е Павел Симеонов – Shutterflow. В ролята на самодивата от бъдещето пък се превъплъщава Ивомила Петкова – победителката от първия сезон на шоуто на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз – InstaQueen. Невероятният й вид е дело на топ гримьорката Грета Великова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)