Happy man with Santa red hat holding Christmas bags. Isolated on

Само за мъже: Какво да НЕ купуваме на половинката за Коледа?

16 декември 2014

До Коледа остават няколко дни, но някои хора отдавна са помислили за подаръци за близките и половинките си, направили са проучване и вече са купили нещото, което наистина ще ги зарадва. Но вярвате или не, тези хора в повечето случаи са малцинство. Ако и вие сте от онези, които оставят всичко за последния момент и последните дни (а в някои случаи и часове) преди празника и трескаво обикаляте магазините, чудейки се какво да изберете на любимата жена, решихме да ви дадем няколко полезни съвета, които да ви улеснят при избора на подарък.

Само за мъже: Какво да НЕ купуваме на половинката за Коледа?

Няма да ви казваме кой е най-подходящият подарък за вашето момиче, защото вкусовете и желанията на всяка жена са индивидуални, но определено можем да ви кажем, че има универсални подаръци, които просто не трябва да подарявате. Иначе рискувате неуместният ви избор да бъде споменаван поне до следващата Коледа.

o-CLOTHING-COLOUR-facebook

1. Дрехи – да признаваме си, жените обожават да пазаруват дрехи, обувки и аксесоари и никога нямат достатъчно от тях. Но освен ако не сте абсолютно сигурни, че роклята, обувките или чантата, които смятате да купите на приятелката или жена си ще й харесат (а под сигурни имаме предвид да тя лично да ви е казала, че мечтае да ги има) не ги купувайте. Ако случайно сбъркате номера или стила й със сигурност ще бъдете обвинен, че не я познавате добре, не се интересувате от нещата, които харесва и на практика не я забелязвате.

Изключение – Ако обаче и подарите наистина секси бельо (след като тайничко сте проверили размера й), тя със сигурност ще се зарадва, ще се почувства желана и ще поиска да ви покаже как й стои.

KSM7570CA2

2. Всякакъв вид кухненски роботи, тигани или съдове – по тази тема мислим, че няма какво да се коментира – никоя жена не иска да я третират като домашната готвачка и да използват празниците като претекст за оборудване на кухнята с най-новите и модерни уреди. Помислете за нещо лично за нея, което със сигурност ще я зарадва, а не за попълване на домашния инвентар.

Pets

3. Домашен любимец – жените обичат животните, но и тук, както при дрехите трябва де сте абсолютно сигурни, че тя го иска.

Ben Thorne Teddy Bears

4. Плюшени играчки – относно плюшените играчки можем да кажем едно – ако вие и приятелката ви сте на повече от 15 години, по-добре ги избягвайте.

eclipse gift certificate_edited-2

5. Подаръчен ваучер – по принцип подаръчните ваучери са хубаво нещо – човек може да си избере това, което наистина му харесва, но те издават твърде ясно факта, че не познавате добре човека, на когото ги подарявате. А както вече казахме, жените са изключително чувствителни на тази тема.

Изключение – ваучерът за масаж или скъпа СПА процедура обаче е един наистина добър подарък. Това е нещо, което жените рядко биха си позволили сами, но определено ще се зарадват да получат, а й ще покажете, че ви е грижа и искате да поглезите вашето момиче.

6. Фитнес оборудване, кантар или продукти за отслабване – никоя жена не се смята за съвършена, но иска да изглежда такава в очите на своя любим. Бихте ли рискували да покажете на половинката си, че я смятате за не-достатъчно красива или поддържана?

Изключение – ако приятелката ви тренира пилатес например, добър избор би било да й купите сладурска постелка, а ако е запалена по някой спорт, интересно оборудване свързано с него.

233840770

7. Коледни сувенири или бутилка вино – твърде тривиален подарък, който само издава, че наистина не сте знаели какво да й купите.

Happy man with Santa red hat holding Christmas bags. Isolated on 200142266-001

Ако искате да зарадвате наистина една жена помислете за едно нещо, което наистина би й доставило удоволствие. Не е нужно то да е скъпо, а просто да си личи, че когато сте го избирали сте мислили само за нея. Повярвайте, понякога колажът с ваши общи снимки или вечеря изненада в ресторанта, в който сте били на първата ви среща, биха я зарадвали много повече от най-скъпото бижу в магазина. Просто вложете любов и желание!

текст: Елена Михайлова
снимки: huffpost.com/ kitchenaid.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)