31344958_1652384014811188_857182610793693184_o

Сапунено парти с Първите седем

21 май 2018

Предлагаме ви едно интересно събитие за наближаващия 1 юни. Един празник, за който най-малките ще бъдат благодарни и щастливи. Ето какво обещават организаторите:

Първите седем, Маргаритка и Приказки без край обединяват своите усилия на 1 юни, за да превърнат парк Гео Милев в чудно местенце за игри и забавления!

Ние от Първите седем, напълно в ритъма на топлото време и разцъфтелите люляци, сме нетърпеливи да излезем навън и да се впуснем в приключения неизвестни и вълнуващи.
Поради тази причина и тази година, за трети пореден път, се приготвяме с детски трепет и нетърпение за най-важния празник за медията ни – Първи юни.
И както винаги мечтаем за един различен ден, за един различен празник!
А, повярвайте, той ще бъде точно такъв!
Тази година на 1 юни, Първите седем, Маргаритка и Приказки без край ще превърнат парк Гео Милев в сцена за най-невероятните вълшебства за най-малките дечица, за техните по-големи сестрички и братчета, но и за техните родители. През целия ден ще се провеждат различни ателиета и работилнички, където децата ви ще могат да майсторят мандали, да оцветяват, рисуват, творят и получат много подаръци и изненади.
Но най-важното място в този специален ден ще бъде центърът на парка, където в празничната вечер ще започне концертът, посветен на празника на децата. Той ще бъде открит от перкусионен ансамбъл „Тупан“ към музикално училище „Любомир Пипков“ с произведението на Стоян Янкулов „Шарена сол“, а след това всички ще имаме възможност да чуем едни от най-популярните български изпълнители –Мая Бежанска, Вики Терзийска, Тони и много други, които пазят грижливо и дълбоко в сърцата си детското в себе си. Както винаги добре дошли са всички!
Малко преди началото на концерта, обаче, ще се случи нещо нечувано! Ние от Първите седем организираме най-масовото по своите мащаби издухване на сапунени мехурчета. То ще е толкова сериозно, че се очаква дори леко заоблачаване. Всеки, който си пада по сапунените мехурчета, нека се чувства специално поканен да вземе участие в това грандиозно мероприятие.
И внимавайте какво си пожелавате, защото на 1 юни се случват хиляди чудеса! Едно от тях може да е точно за вас!
Очакваме ви!

Източник: Фейсбук

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)