Люба Кулезич

Сашо Диков и Люба Кулезич аут от Нова ТВ

04 август 2015

Предаванията на Сашо Диков и Люба Кулезич – „Дикoff“ и „На светло“ падат от програмната схема на Нова телевизия от началото на септември. Официалната версия за решението на босовете на медията е, че и двете публицистични предавания са външни продукции, а в Нова ТВ са решени оттук нататък сами да продуцират политическите си шоута.

Неофициалното обяснение обаче е, че рейтингът и на двете предавания е далеч от желаното, още повече, че след краткото летно затишие битката за зрители с bTV съвсем скоро се възобновява с пълна сила.

"Дикoff'' май се превърна в "Диков Off".

„Дикoff“ май се превърна в „Диков Off“.

Засега е ясно, че на мястото на Дикoff в неделния следобед ще се излъчва токшоуто „Комбина“, водено от тандема „Галя Щърбева – Лора Крумова“ (предавано на живо от „Ринг Мол“ в София), докато за мястото в програмния ефир на „На светло с Люба Кулезич“ все още се умува, като вариант е просто да се удължи продължителността на „Събуди се“ в съответния часови пояс.

И като заговорихме за рейтинги, то в Нова телевизия не крият амбициите си да завладеят изцяло родния ефир още от средата на август. Причината – от 16 август медията започва излъчване на нов сезон на традиционно силното реалити шоу Big Brother. По все още непотвърдена информация този път той ще продължи едва месец, вместо традиционните три, тъй като след него се очакват на екран и VIP Brother и Big Brother All Stars.

текст: Митко Попов
снимки: Нова ТВ

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)