Womenman-sleeping

Сбъдват ли се сънищата във вторник срещу Велика сряда и какво предвещават те?

26 април 2016

Сънищата, които сънувате във вторник срещу Велика сряда, са под покровителството на Господ. Затова сънищата в нощта срещу Велика сряда обикновено са приятни и леки.

Но ако сънят срещу сряда е бил твърде наситен с информация, с ярки събития и сте го запомнили много добре, това означава, че той е наистина важен! Особено ако рано сутринта ви се присънят колоритни образи и активни събития, това е важна информация и трябва правилно да я разберете. Разбира се, не е необходимо да разглеждате всеки сън, който сънувате във вторник срещу сряда, като пророчески.

И въпреки това шансът той да се сбъдне се увеличава, ако сюжетът в него не е от обикновените за тези нощи леки и забавни сюжети, пише „За жената“. Сънищата във вторник срещу Велика сряда помагат да се справите със сложна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви. Те ви дават насока за взимане на важно за вас решение, което ще промени много неща.

От векове хората се опитват да разберат причината, поради която сънуваме. И въпреки че тя все още не е открита, едно е ясно: присънилите ви се събития могат да се случат в реалността. При това ‐ с абсолютна точност, точно както сте ги сънували.

Сънищата във вторник срещу сряда съдържат важна информация, която подсъзнанието ви се опитва да ви покаже чрез метафори и символи. Затова е важно да отделите внимание на всеки детайл от съня си, дори на емоциите, които сте изпитвали по време на съня.

Динамичният сън, в който събитията се сменят бързо, се смята за добър знак, за подобряване на ситуацията, в която се намирате в момента. В средата на седмицата човек е на върха на психичната си активност. Затова към сънищата във вторник срещу сряда, ако са с наситен, интересен и сериозен сюжет, трябва да се отнасяме сериозно. Дори ако сънят ви се струва прекалено объркан и нелогичен, веднага след като се събудите, запишете ключовите моменти, за да се сетите какво сте сънували.

Това може да се окаже много важно за вас в близките дни. Затова оставяйте лист и химикалка до леглото си, преди да заспите.

снимка: nutrisense.com.au

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)