slavi-trifonov1

Свалиха „Шоуто на Слави“ поради несъответствие със стандартите за ТВ-съдържание

28 март 2017

Вместо Актьорска вечер в „Шоуто на Слави“, която е била записана в 20.00 часа, ефирът на частната телевизия излъчи снощи повторение на старо издание на предаването на Слави Трифонов, съобщиха от БГНЕС.

От крол, който телевизията излъчи на няколко пъти, стана ясно, че изданието на „Шоуто на Слави“ няма да се излъчва заради “несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание”. На сайта на bTV бе публикувана специално съобщение, в което се казва:

„bTV прави промяна в програмата си за вечерта на 27 март. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави“. Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си. bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV.“

БГНЕС припомня, че по-рано вчера Слави Трифонов излезе с „отворено писмо“ до партиите, които си осигуриха парламентарно представителство, в което постави ултиматум за скоростно приемане на промени в избирателното законодателство, с които да се осигури възможност за провеждането на мажоритарни избори и намалява на партийните субсидии, съгласно резултатите от Националния референдум проведен през миналата есен. Трифонов предупреди, че ако депутатите не се съобразят с резултатите от референдума, предстоят протести, които ще бъдат организирани от телевизионния водещ.

Още по темата: Десетки хиляди на концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд

„Шоуто на Слави“ се излъчва в ефира на bTV от старта на телевизията през 2001 година. Телевизията и продуцентската къща на Слави Трифонов сключиха нов договор за сътрудничество през септември месец 2016 г.

снимка: kliuki.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)