1478882194-strr

Сватба на годината в Македония с българска булка

14 ноември 2016

Дъщерята на собственика на „Парк хотел Бачиново“ в Благоевград, Катерина Пишева се омъжи. Тя и избраника и Панче вдигнаха сватба за чудо и приказ в Македония. Според местни издания сватбата им ще бъде обявена за сватба на годината. Тържеството се състояло в ресторант в Струмица, съобщава struma.com.

Известни дизайнери, специалисти по кетъринг, гримьори, танцьори, всички били ангажирани със сватбата на Катерина, която мечтаела да се омъжи като в приказка. Сватбената декорация била решена в нежно розово и на фона на розовия блясък, Катерина бе като истинска принцеса, разказват присъствали на тържеството. За роклята и била платена 4 цифрена сума в евро.
 
Особено щастлив на сватбата бил братът на булката, младият стопанин на хотела, който всички в Благоевград познават Наско Пишев. Пищното тържество, на което присъствал елитът на Македония завършило с надписи в небето, заря и куп невиждани атракции, разказват местните вестници, които обявиха сватбата за невиждана и сватба на годината за 2016 в Македония.
 
Семейство Пишеви дойдоха в Благоевград, развиха успешен бизнес с олио, после направиха един от най-луксозните и посещавани хотелски комплекси в Благоевград.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)