w2000 (26)

Сватбени десерти на Вера Уанг за Ladurée

12 януари 2018

Вера Уанг, несъмнено, е главният експерт на планетата на тема сватбени рокли, а Ladurée – на десерти. Обединяването на усилията на двете най-добри компании в бизнеса е брилянтна идея в името на красивия и много сладък семеен живот на младоженците.

И така, какъв е вкусът на десертът-еталон за перфектната сватба? Ето и отговорът – кокос.

65c44d827d3851d263869e208cc2e6b7

Ресторантите Ladurée подготвят цяла колекция десерти за специалното тържество: макаронени сладкиши с крем от кокосово шантили; торти, украсени с тези макаронени изделия; както и малки кейкове и десерти с кокосови и манго кремове. Вера Уанг и сладкарници Ladurée проведоха разнообразни вкусови тестове, за да изберат най-доброто решение и в крайна сметка победител е тропическият кокос.

w2000 (29)

„Кокосът е един от любимите ми вкусове. Той винаги е много нежен и в същото време достатъчно сложен, дори ако е комбиниран с други вкусове и аромати. И макароните с кокосов крем шантили и десертите с кокос и манго се получиха божествени от самото начало“- признава дизайнерката пред американския Vogue.

Търсенето на перфектния вкус на сватбената торта не бе единствената цел на Уанг: тя излезе и със специална визуална концепция: захарни цветя и ленти – не само с бели, но и с черни акценти, за най-смелите двойки.

 w2000 (27)

Подобни специални фантазии ще бъдат правени само по поръчка и само през 2018 г.

w2000 (31)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)