wedding-pavilion-water-landaa-giraavaru-maldives-12

Сватбен павилион на Малдивите

06 януари 2016

И след като днес, на Йордановден, най-смелите се хвърлят във водата… то нека и ние ви разкажем за нещо свързано с водата и смелите. И докато едни се хвърлят във водата, за да вадят Кръста, то други се хвърлят в нея, за да излязат с пръстен на ръка и щастливо женени.wedding-pavilion-water-landaa-giraavaru-maldives-4

Според източната философия, една от петте магии е Водата. И ако случайно някой не може да си представи как точно изглежда тази магия, то нека види последното творение на луксозната хотелска верига Four Seasons  на Малдивите – воден сватбен павилион. Разположен в прочутия Landaa Giraavaru курорт, топ хотелът предлага изключителен лукс и релакс за своите гости. Особено подходящ сезон е точно в момента, защото от европейските студове няма и следа по тези географски ширини. Просто си е топло там!

wedding-pavilion-water-landaa-giraavaru-maldives-7 Във кристалните води на Малдивит, сякаш насред безкрайното синьо е сътворен този павилион на дървени колове. Той е точно 45 квадратни метра, може да побере не повече от 16 души и до него се стига само с лодка. wedding-pavilion-water-landaa-giraavaru-maldives-1

Дивата естествена красота на Landaa  е била домакин на толкова много невероятни сватби и тържества“, казва Армандо Краензлин, вицепрезидент Four Seasons за Малдивите. „Нашият  биосферен резерват, под закрилата на ЮНЕСКО е наистина невероятен декор за най-съкровения ден за влюбените по света. Но новата ни идея – сватбен павилион във водата, сигурни сме, че надминава всички очаквания и не е предлагано никога до сега“.

wedding-pavilion-water-landaa-giraavaru-maldives-9 Тук е перфектното място, на което за си кажеш заветното ДА и да се потопиш в океана от чувства и…в океана буквално! Е, признаваме, че завиждаме, но … „щом се обичат младите….“!

текст: Валерия Симеонова
снимки: Four Seasons

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)