Сватбен салон (I част)

25 януари 2017

Всяка една сватба носи своя собствена магия, затова подготовката трябва да е много специална – като се започне от пищната сватбена рокля и се стигне до медения месец. Днес, бихме искали да дадем полезни съвети на влюбените, предприели сериозната стъпка към семейния живот за това как да организират най-важния си ден.

Balcanica Wedding Expo

С идеята да събeрем за вас обширна информация, касаеща организацията на сватбеното тържество се разходихме из най-голямото сватбено изложение в страната BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017, което се състоя в почивните дни 21 и 22 януари в елегантната „Бална зала” и зала „Средец“ на  SOFIA HOTEL BALKAN.

TON_2309

В изложението участваха 68 фирми, които покриват всички сфери от сватбения бранш: булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели и локации за провеждане на сватбеното тържество, бижутерия, туристически агенции с предложения за меден месец.

TON_2328

В рамките на два поредни материала ще ви срещнем с професионалистите в бранша и ще ви представим тенденциите за 2017-та  година. Днес започваме, разбира се, с булката и най-новото при булчинските рокли,  прическите и обувките.

Balcanica Wedding Expo

Очаквайте и епизода ни, посветен на сватбената декорация, тортите, поканите, организацията на сватбата и новостите при видео и фото заснемането.

репортер: Пепа Попова
оператор: Венелин Бакалов
снимки: Антон Хариев
постпродукция: Деян Дяков

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)