TINA SOCIAL CLUB

Свеж старт на летния сезон за TINA SOCIAL CLUB

30 април 2015

Преди броени дни в редакцията на In Life получихме покана за модно събитие, заредена с толкова слънце и позитивен заряд, на която нямаше как да не обърнем внимание.

DPP_0005

Очарователната дизайнерка на лейбъла TINA SOCIAL CLUB – Христина Ангелова вчера вечерта събра колеги и приятели на стилен коктейл, с който даде старт на летния сезон – с една прекрасна и свежа колекция, посветена на морските приливи и отливи, свежото лято, свободата и забавленията. Котвите под формата на изящни копчета и детайли „са хвърлени” по прекрасни бели поли, сака и рокли, а избродирани или щампирани ги видяхме върху блейзери и тениски. Снощи красотата разцъфна в пъстри цветя, елегантна дантела, преливащи цветни нишки, пайети на русалки и фина женственост.

DPP_0004

DPP_0011

DPP_0021

Погали ли ви вече слънцето? Усещате ли мириса на море?

Ако все още ни ви е „замирисало” на лято, нашият съвет е да се разходите до бутика на TINA SOCIAL CLUB на бул. Витоша 192-198, защото там прогнозата за времето е винаги слънчева и се дължи на постоянен антициклон, идващ от широките усмивки на екипа, работещ в модната къща.

DPP_0086

И макар че навън вчера времето бе ветровито и начумерено, любезните ни домакини ни посрещнаха с цветно и пролетно настроение и с изключителен пролетен заряд, който ни накара да се почувстваме като сред близки приятели, като в семейство -Семейството на TINĀ SOCIAL CLUB.

DPP_0061

DPP_0053

Именно такова е отношението на младата дизайнерка към дамите, на които е посветила таланта си – като към близки. Тя облича жени със стил, с особено отношение към самите себе си. Жени, които обичат да се открояват от тълпата , такива с индивидуално мислене. Те не са част от общото, те са по-скоро една определена група хора, която цени красивото в ежедневието си и обича да го вижда в гардероба си и върху себе си. Тя приема своите елегантни клиентки за свои красиви музи и обича да ги прави щастливи!

DPP_0186

DPP_0206

Точно заради този невероятния хъс, с който работи, заради специалното отношение към продукта и клиента, заради премерения шик в колекциите си Христина наскоро се окичи с най-престижната награда за мода в България – наградата „Златна Игла“ за млад дизайнер на 2015г. 

DPP_0010

Ние, от In Life, й благодарим за гостоприемството и й пожелаваме още много успехи и цветни вдъхновения.

DPP_0002

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)