136_2

„Светилището” – нов български трилър

16 юли 2018

Подходящо четиво за лятото изглежда книгата на Янислава Вълкова „Светилището”. Тя разказва за живота на смели мъже и силни жени и ще зарадва любителите на приключения и древни тайни. Сюжетът се завърта около търсенето на безценно съкровище, както и откриването на извършителя на едно убийство. Книгата е написана в класическия криминален жанр. Тук ще откриете престъпни намерения, екшън, флирт, хумор и знаците на съдбата.

Авторката на „Светилището” се стреми да накара читателите да се замислят за изкушенията в живота, късмета, изкуплението, за влиянието на златото и парите. Действието се развива в наши дни, на познати места. Двама от героите присъстват и в първия роман на Янислава Вълкова „Преди изгрев слънце” (Монт, 2017).

Корицата на книгата „Светилището” (Монт, 2018)

Корицата на книгата „Светилището” (Монт, 2018)

Романът „Светилището” излезе в началото на юли тази година, подготвен от издателство „Монт”. Автор на корицата е младият художник Никола Вълков, който все още е ученик.

Представянето на книгата ще се състои на 27 юли 2018 г. в гр. София.

Цитати от книгата:

„Щом сте заедно, вие трябва да сте едно цяло. И това не са само приказки. Здравата връзка, подобно на тялото, се крепи на два крака. Левият е твой, а десният е на партньора. Ако тежестта падне повече върху единия, се губи равновесието. В началото нещата започват да куцат, а накрая това, което сте градили има опасност да се срути. Използвай енергията си, насочи я във вярната посока и резултатите няма да закъснеят. Помни, че си силна и имаш много приятели. Когато имаш нужда от помощ, тя няма да закъснее.”

„Мечтите са нещо съвсем друго. Те идват от душата, дават смисъл и воля. Карат те да се бориш, да страдаш, да се надяваш, да се рееш над реалността, да измисляш нов свят, да търсиш хармония и баланс. Сбъднатата мечта води със себе си покой, радост и лекота.”

”Той не се спря на време, виждах го, но какво трябваше да направя, вече беше обладан от мракобесниците. Алчност ли го прихвана, глупост ли, божието наказание ли го настигна, не зная. Хич не му трябваше с тези неща да се занимава. Нито е първият, нито е последният, който ей така залудо ще си загуби живота.”

„Беше застраховано за близо 50 милиона евро.
- Току що станаха ясни петдесет милиона причини за убийство.”

 

 

 

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: Янислава Вълкова

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)