Светла Иванова и вокалната й детска група с първа авторска песен (Видео)

28 декември 2019

Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата от вокална група „Светлина“ във видеото към „Какво е Коледа“. Автори на музикалната приказка за добрина и вълшебство край елхата са певицата Светла Иванова и мулти инструменталистът Константин Кучев, заедно с децата от вокалната група на която са ръководители.

Малките таланти снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс. Идеята на клипа е да улови атмосферата на заниманията им всяка неделя, както и на песента.

Светла Иванова

„Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние създаваме всичко заедно с децата. Те са толкова автори, колкото и ние. Текста на песента се получи много лесно, когато им дадох задачата да довършат изречението „Коледа е…“ – споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и клипа.

„Имаме записани още авторски песнички, в които идеите са общи. В клипа, който заснехме, идеята ми беше да покажа колко забавно ни е да творим заедно. Децата за първи път направиха и записи и в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години.“

Светла Иванова и Константин Кучев решават да споделят своя опит и вдъхновение с вокална група след успеха на общите им часове по музика и йога в „Музейко“. От тогава датира и проекта им „Тананикаща йога“ за подрастващи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)