Световният елит в модната фотография идва у нас

02 август 2016

Той е един от най-успешните модни фотографи у нас. Председател е и на Асоциацията на модните фотографи в България и се е заел с нелеката и амбициозна задача да събере най-добрите от най-добрите в бранша в една впечатляваща изложба.

13770529_10208983077910871_771018196551537056_n

Фотографът Алберт Барух има за цел да организира събитие  подчертаващо нивото на българските фотографи, обединявайки ги и представяйки таланта им редом със световни топ имена в модната фотография. И това всичко на фона на изключителни произведения на изкуството, създадени от симбиозата между мода, човек и магията на фотографията.

paco_peregrin2
Имена работещи с най-големите модни форуми и издания ще покажат изкуството си пред българската публика и всички замесени в бранша – коафьори, дизайнери, стилисти, гримьори и ценители на модата и фотографията.
Пако Пелегрин от Испания, Улфред Ди от Канада, Стефан Бурсон от Франция, Стивън Мюлиет и Бернад Полидано от Малта, Антон Евдокимов от Русия. Димитър Митев, Борис Карпузов, Студо „Wings“, Васил Къркеланов и разбира се – Алберт Барух са и част от българските имена, които ще покажат класа пред чуждестранните си колеги.

lily-cole-in-paco-peregrin-1339018536_org
Началото на лято 2017-та ще бъде и, надяваме се,  начало на един нов форум очертаващ тенденциите в това комплексно, модерно и концептулано изкуство. Като официален медиен партньор, InLife ще следи всяка една новост около форума и ще представи на зрителите си ексклузивни кадри.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)