zdr1

Световни здравни специалисти ще консултират безплатно на изложение в НДК

23 септември 2018

Водещи специалисти на световно ниво ще бъдат сред гостите на първото болнично изложение Expo Hospitals, което ще се проведе в София в началото на октомври. Майсторите в медицината ще предложат безплатни консултации и прегледи за български пациенти, страдащи от онкологични заболявания, гръбначни проблеми, диабет и други неволи. Откриването на Expo Hospitals 2018 е в НДК на 6 октомври от 10 часа.

Сред най-интересните техники, които ще бъдат разкрити в рамките на изложението е и оперативното лечение на диабет тип 2. По този случай в София ще пристигне д-р Турул Демирел от Турция, който има частна практика и прави уникалната операция за лечение на много разпространената, особено сред възрастните хора, диагноза на захарната болест. Също от Турция ще се представи доц. д-р Зафер Токташ – един от най-видните неврохирурзи. Д-р Токташ е признат за водещо име в лечението на мозъчни тумори и гръбначни заболявания.

Бъдещето на третирането на рака на простатата ще бъде без съмнение един от специалитетите на Expo Hospitals 2018, като се очаква този така важен за мъжете проблем и неговото разрешаване да са тема на срещи и консултации на 6 и 7 октомври. През последните години стана известно, че лечението на онкопроблемите с простатата никога не е било толкова напреднало и то благодарение на прецизността на т.нар. NanoKnife (нанонож), който с германската болница за рак на простатата Vitus Prostata Center Offenbach за първи път ще бъде представен в България в рамките на изложението.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

За разлика от традиционните лечения на рака на простатата, NanoKnife убива раковите клетки на простатата, вместо да премахва или облъчва целия орган. Става дума за процедура, която продължава не повече от един или два часа, а не седмици, колкото отнемат вече остарелите видове третиране! Няма странични ефекти, липсва инконтиненция, а също се изключва това, което най-много притеснява мъжете в активна възраст – импотентност.

В BioTexCom сътрудничат с учени и акушери от цял свят, участници в международни програми. В Украйна сурогатното майчинство и даряването на яйцеклетка са напълно легални, провеждат се в съответствие с местното законодателство и имат висок процент на успех. Всички двойки успешно напускат болницата и се връщат вкъщи с бебета и правни документи.

В общ сектор ще бъдат представени още доста турски здравни заведения и специалисти, сред които Batigoz – специализирана офталмологична киника, Memorial Hospital, които са една от най-големите вериги болници в югозападната ни съседка, Irmet Hospital, Medipol Mega University Hospital – една от най-големите частни университетски болници в Европа, университетска болница КОЧ и American Hospital.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)