Свилен от „Остава“ и Михаела Филева с обща песен „Хронометър“ (Видео)

18 декември 2018

Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект „Хронометър“. Песента е част от първия самостоятелен албум на Свилен – „Different“ и вече има и официален видеоклип.

„Искало ли ти се е да можеш да спреш времето в най-хубавия момент… когато си наистина щастлив, обичан, здрав? Със съвместния ни сингъл „Хронометър” ще успеете, поне за няколко минути“ – това написа Свилен Ноев за новия си проект с Михаела Филева.

Парчетп се появи в интернет пространството преди малко повече от месец. Музиката и текста са на Свилен Ноев и заедно звучат красиво и провокативно – карат слушателя да иска да ги чува отново и отново, за да намери своя смисъл в песента. Интересно, нетипично и много красиво е и музикалното присъствие на Михаела Филева в дуета.

Хронометър - Свилен Ноев и Михаела Филева

Артистичната симбиоза между двамата доведе до логичното си продължение. По-рано тази година поп изпълнителката включи красиво акустично изпълнение на песента „Шоколад“ в своя втори самостоятелен албум „Нова страница“, който излезе през месец май тази година.

Видеоклипа към песента „Хронометър“ е на режисьора Bashmotion, който успява да спре и да върне времето назад с помощта на актьорите Давид Крумов, Владислав Василев, Румен Зимбилев, Девора Крумова и Алена Аргирова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)