braised-pork

Свински джолан с бирен сос

07 ноември 2018

Необходими продукти:
джолан – 1 бр.
тъмна бира – 250 мл
сол
черен пипер
вода – 1 ч.ч.
краве масло – 1 бучка

За соса:
пушен червен пипер – 1 к.л.
лют червен пипер – 1/2 к.л.
чесън на прах – 1 к.л.
кимион – щипка
черен пипер – щипка

Вижте още: Свински джолан по милански

Начин на приготвяне:
В тенджера под налягане запечатайте месото с малко краве масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Сложете подправките. Затворете капака и варете до готовност. Извадете месото, обезкостете го в чиния. Направете соса, като смесите всички съставки за него в същата тенджера. Сложете на котлона и изчакайте да заври. Изключете и залейте нарязания джолан с него.

снимка: marinaohkitchen.wordpress.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)