IMG_4387

Свято Кръщение на малката Биляна

27 март 2018

В Деня на Благовещение – ден на жената християнка и един от най-съкровените църковни празници, семейство Биляна Тончева и Йордан Манлиев решиха да посветят малката си дъщеря Биляна в Христовата вяра.

IMG_4081

Малката Биби, родителите Биляна Тончева и Йордан Манлиев и Митрополит Антоний минути преди Святото Кръщение на малката

IMG_4033

IMG_4168

IMG_4392

IMG_4463

Биби, както всички я наричат галеноq получи Кръщение от Западно и Средноевропейски Митрополит Антоний. В ролята на Кръсница и „вълшебна орисница“ бе светската и бизнес дама Гергана Ташкова. Родителите избраха кръщението да се случи в Храм – ротонда Свети Георги в София . Уютната му атмосфера и раннохристианска архитектура допринесе особено за красивото настроение на всички.  Декорацията и украсата за Кръщението бяха решени в бяло, какъвто бе и дрес-кодът на церемонията.

IMG_4052

IMG_4030

IMG_4099

IMG_4257

Близки и приятели на светското семейство с настроение присъстваха на потапянето на Биби в Светената вода. Е, то не мина без сълзи, както всички деца обикновено правят в този момент, но скоро усмивката се върна на лицето на малката.

IMG_4079

Западно и Средноевропейски Митрополит Антоний

IMG_4621

Благодаря на Негово Високопресвещенство Западно и Средноевропейски Митрополит Антоний, че прие да кръсти най-ценното нещо в нашия живот дъщеря ни Биляна! Благодаря на Гергана Ташкова,  че стана нейна духовна майка! Благодаря на всички гости, които споделиха този съкровен миг с нас!, сподели щастливата майка.

IMG_4631

Честит празник и от екипа на In LIFE TV!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)