
Кулинарният майстор и рапър Лео Бианки е роден в Анкона, Италия. На 15 годишна възраст спира да ходи на училище и започва да работи. Тогава намира своето призвание – готвенето. За първи път пристига в България през 1992 година. От 1994 г. живее в Бургас. През 2005 г. е участник в Big Brother 2. Той е и първият чужденец в Big Brother България. Остава до финала на шоуто, но завършва втори. Скоро след финала му Лео записва няколко песни с Део и става телевизионен водещ на готварското шоу „Какво Ви забърка Лео“ по ТВ7, което се излъчва от 2010 до 2013 година. Има дует и с Мария Илиева. До момента е направил няколко музикални проекта с Играта, Део и Рафи. Днес ви предлагаме да си пуснете най-новата песен, която той записа заедно с Играта и да сготвите обяда си заедно с него.
Необходими продукти за 1 порция:
120 г паста по избор
30 г лук
30 г гъби
30 г бекон
30 г доматен сос
30 г пармезан
малко рукола и пармезан на ленти за поръсване
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган малко зехтин. Задушете за кратко нарязания на ситно лук. Прибавете предварително нарязаните гъби, а след тях и бекона на кубчета.
Разбъркайте добре и сипете в тигана и доматения сок. Изчакайте малко, докато се сгъсти и добавете пармезана, за да придобие плънката кремообразна консистенция. Сварете пастата за около 4-5 мин, ако е прясна. Добавете я в тигана при останалите продукти и разбъркайте добре. Най-накрая сложете още малко пармезан на ленти и малко рукола и поднесете.
Още по темата
-
Коледна пуйка с киноа и ядки
In TASTEДнес ви представяме една рецепта, която спокойно може да определим като „класика в жанра“, но ...
-
Уникалната празнична торта на Lavazza и шеф Ернст Кам
In TASTEБлагодарение на Lavazza и сътрудничеството й с майстор сладкаря – шеф Ернст Кнам, тази година ...
-
Миди с узо по гръцки
In TASTEРецептата с черни миди е вечна класика, особено в летните дни. Ще я открием във ...
-
Крем супа от праз лук със сирене
In TASTEНеобходими продукти: 2-3 с.л. мазнина 1 глава лук 2 стръка праз лук 2-3 картофа 5-6 ...
Остави своя коментар през Facebook