61174498

Седем мисли от Томи Хилфигър за седмицата

24 март 2017

Томи Хилфигър, дизайнерът, пример за реализирана американска мечта, е роден на 24 март 1951 г. в Елмайра, щата Ню Йорк в американо-ирландско семейство. Марката Tommy Hilfiger държи стабилни позиции на световния моден пазар още от създаването си и символизира модерност, комфорт и индивидуалност.

Днес, по случай неговия рожден ден, ви предлагаме някои негови съвети и мисли за модата и живота.

 

Знаех точно какво искам да направя – да създам марка за облекла, която да отразява моя мироглед и начин на живот.

Опитвайте се да следвате модните тенденции. Да изглеждате модерни, а не сякаш сте хванали всяка разпродажба през сезона.

Иска се сериозен труд, много ресурси, постоянство и смелост, за да успееш. Марката Tommy Hilfiger напълно споделя тези ценности, които са в основата и на американската мечта.

Жените носеха мъжки ризи, затова реших да направя женски ризи с мъжко влияние. На практика са едни и същи, но женските са по-секси. Преструктурирани са за женското тяло.

Винаги може да се види разликата между скъпата и евтината риза по интензитета на цвета. Точната светлосиня риза, например, трябва да бъде в дълбок светлосин цвят. 

Мъжете, които се страхуват да носят цвят са твърде консервативни. Има едни мъже, които работят на Wall Street и съпругите им ги обличат. Те купуват сиви, черни, тъмносини и графитени костюм. Носят ги винаги с бяла или кремава риза, в комбинация с вратовръзка в червено, бордо или жълто. И черен колан с черни обувки. Това е толкова скучно. Какво ще кажете за оранжево в комбинация с каки?

Гледах творци като Джим Морисън, Дейвид Бауи и Мик Джагър и си мислех: Уау! Искам да изглеждам като тях. Страстта ми към музиката винаги е вдъхновявала моите проекти.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)