Вино

Седмо издание на „Фестивала на виното“ в София през октомври

24 септември 2017

Време е за вино! А какво по-подходящо място за това от Фестивала на виното в Bulgaria Mall? За пета поредна година събитието ще радва почитателите на качествените алкохолни напитки и специално, на хубавото вино.

Седмото издание на фестивала ще се проведе на 14 и 15 октомври на ниво партер в Bulgaria Mall, като посетителите ще могат да разгледат, дегустират и да се сдобият с предпочитаната напитка от 13:00 до 19:00 часа. Богата палитра от винени вкусове от чужбина и страната ще бъде представена на желаещите, като наред с големите имена във винопроизводството, ще вземат участие и редица нови изби, които гостоприемно отварят врати за любителите на виното.

Фестивал на виното

И тази година във Фестивала на виното ще се включат участници от Българска асоциация на независимите лозаро-винари, както и шеф Станимир Радичев, който ще представи своите уникални сирена с трюфели – идеалното допълнение към богатството от винени вкусове. Входът е свободен за всички желаещи да се насладят на разнообразието от винени вкусове и аромати.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Харесвай тази страница :)