Oral sex

Сексоложка препоръчва по-чести орални ласки

22 март 2017

Секс експертката Мериън Брендън, която е и авторка на бестселъра Monogamy: The Untold Story, съветва двойките – независимо семейни или не – по-честичко да се отдават на оралните ласки.

„С годините половият живот на двойките става все по-рутинен, а оралният секс направо изчезва от сексуалното меню. Един от главните компоненти на проблема е мързелът“, разяснява специалистката.

„Отсъствието на оралния секс може да онагледява и друг разпространен проблем: двойките просто искат да се движат по правия към крайния резултат – оргазмът. Тоест в дадения случай се стремим да стигне до целта колкото се може по-бързо и ако нашата цел е да получим оргазъм по време на сношението, ние ще се стреми към него, оставайки настрани някои неща. Е, не ви призовавам да променяте вашият полов акт. Щом ви е удобен сексът бе прелюдия, продължавайте.

Още по темата:  Смях до сълзи по време на секс

Все пак ви предлагам два пъти в месеца да зарежете половия акт и да го смените с орално-генитално общуване. Разберете се кои ще са нощите, в които ще се съсредоточите да се любите не с гениталиите си, а с оралните ласките на гениталиите.

Така ще сведете до нулата стремежа по-бързо „да минете към главното блюдо“, а това знаете ли какво означава? Означава никакъв стрес и бързане плюс отпускане по време на орално-гениталните ласки (предоставянето или получаването им). Оргазмът в този случай не е главното. Той е главното за вас по време на сношението, а тук на преден план изплуват ласките, които пренебрегваме по време на половия акт. Но да доведе партньора си до „върха“ чрез такива ласки естествено само може да се приветства. Препоръчвам подобни вечери да започнете под душа. Така двамата ще се почувствате чисти и свежи“, заключава сексоложката.

Тя впрочем има 20-годишна практика на индивидуална и семейна психотерапия. /БГНЕС

снимка: hyphenpharmacy.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)